Κατεβαίνει στο ψηφοδέλτιο με τον Ν. Φαρμάκη η Άννα Μαστοράκου στις περιφερειακές εκλογές

Ανανεωμένο και ακόμα πιο ενισχυμένο θα είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί στον «Νεολόγο» ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο πλαίσιο του ανανεωμένου αυτού ψηφοδελτίου, είναι η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, Άννα Μαστράκου.

poster
Όπως αναφέρει η εφημερίδα η στο πλαίσιο της ένταξης των νέων προσώπων έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου για το ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη που θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Άννα Μαστοράκου που με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν στον ιατρικό σύλλογο τον περασμένο Νοέμβριο έχει μεγάλη αποδοχή στην ιατρική κοινότητα (η παράταξη της είχε κερδίσει με αυτοδυναμία), το όνομα της είχε ακουστεί για να υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στον «Ν» ότι η Άννα Μαστοράκου κινείται ήδη προκειμένου να διαμορφώσει τις καταλληλότερες συνθήκες καθόδου στις περιφερειακές εκλογές, συγκροτώντας το επιτελείο της.

Σχετικές δημοσιεύσεις